Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Terítéken a lélek - Önismeret az ételeken keresztül - Czecz Fruzsina

Ár:
3.900 Ft (3.714 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerző: Czecz Fruzsina
Szerezhető hűségpontok: 39
Elérhetőség: 25 db raktáron
Szállítási díj: 1.790 Ft

Szállítási idő/Ár

Szállítással Kapcsolatos Infó Árral Kapcsolatos Infó

Várható Szállítási idő:

2-6 munkanap!

A fekete színű ár:

A könyvre nyomtatott ár

A piros színű ár:

Online ár.

 

Menny.:db

Listamester

Most tiéd lehet az 500 Ft os kupon!
Iratkozz fel hírlevelünkre és a következő vásárlásnál fel is használhatod az 500 Ft-os ajándékutalványod:
 
 
 

Leírás

Gasztropszichológia testnek és léleknek

Miért idéz fel ennyi emléket egy-egy íz?
Mit árul el a főzési stílusunk és a konyhánk rólunk és a családunkról?
Mit együnk, hogy csökkentsük a depresszió esélyét?
Létezik-e hatékony fogyókúra?
Czecz Fruzsina tanácsadó szakpszichológus, gasztropszichológiával foglalkozó ételrajongó szerző tudományos eredményekkel, esetbemutatásokkal és számos érdekességgel illusztrálva mutatja be a gasztronómia és a mentális egészségünk közötti összefüggéseket. Megtudhatjuk, milyen üzenetet hordozhatnak az ételek, mit jeleznek a gyerekek, amikor nem hajlandók enni, vagy hogy miért kérdezik folyton a nagymamák, ízlik-e a főztjük. A szellemes és úttörő kötetből az is kiderül, milyen hozadéka lehet az ételintoleranciának, és miként válhat a konyha meditációs térré. A számos gyakorlat segítségével pedig a pszichológia és a gasztronómia iránt érdeklődők részesei lehetnek egy jóízű önismereti utazásnak is.

A szerzőről:
Czecz Fruzsina tanácsadó szakpszichológus és újságíró. Pályáját gyermekpszichológusként kezdte szülőkonzultációkkal, valamint egyéni-és csoportos gyerekfoglalkozásokkal.
Szakirányú továbbképzése során fordult a gasztropszichológia felé, ma már ez a fő területe.
Az élethosszig tartó tanulás híve, táplálkozáslélektani ismereteit külföldi kurzusokon, gyakorlati tudását pedig pék-cukrász képzésen bővíti.
Óraadóként a Károli Gáspár Református Egyetemen oktat. Tanácsadás keretein belül gyermekekkel, kamaszokkal és felnőttekkel egyaránt dolgozik, a gasztronómiát önismereti eszközként és csoportösszekovácsoló erőként használja.

Paraméterek

Czecz Fruzsina
HVG Kiadó Zrt., 2022.10.20.
Könyvek/Életmód/Egészséges életmód
EAN 9789635652174
Megjelenés 2022.10.20.
Kötésmód puhatáblás
Oldalszám 80
Nyelv magyar

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!