Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

az Ország Boltja verseny 2022

     

Julie Morris: Superfood a konyhában

Ár:
4.490 Ft (4.276 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerző: Julie Morris
Szerezhető hűségpontok: 45
Elérhetőség: 1 db raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2022. december 16.

Szállítási idő/Ár

Szállítással Kapcsolatos Infó Árral Kapcsolatos Infó

Várható Szállítási idő:

2-6 munkanap!

A fekete színű ár:

A könyvre nyomtatott ár

A piros színű ár:

Online ár.

 

Menny.:db

Listamester

Most tiéd lehet az 500 Ft os kupon!
Iratkozz fel hírlevelünkre és a következő vásárlásnál fel is használhatod az 500 Ft-os ajándékutalványod:
 
 
 

Leírás

A SZUPERTÁPLÁLÉKOK EGYSZERŰ HASZNÁLATA A KONYHÁBAN Az ősi civilizációk évezredek óta fogyasztják a vitalizáló ételeket, a magvakat, a gyümölcsöket, a zöldségféléket, kiváló gyógyító és energetizáló hatásuk miatt. Mi, a nyugati világban azonban még csak most kezdjük tudatosan beépíteni étrendünkbe. Már éppen ideje volt! Miért ne használnánk a konyhánkban azokat a természet adta nyersanyagokat, amelyek által egészségesebb, hosszabb életet élhetünk? „Van valami különleges ezekben az ételekben… olyasfajta energia rejlik bennük, amely szinte már az első falatnál kiérezhető.” Julie Morris kiváló munkát végzett a szupertáplálékok hasznosításában. A könyvben száznál is több receptet, valamint összefoglalót találunk mindegyik szupertáplálékról (beleértve történetét, jótékony hatását, felhasználását és ízét). Az aprócska chia magtól az inka mogyoróig, a spirulinától a goji bogyóig, a macaportól a kakaóig… ezek a földkerekség legtáplálékdúsabb ételei. A SUPERFOOD gyakorlati megtapasztalása immár csupán karnyújtásnyira van tőlünk. Ezek a kizárólag növényi alapú táplálékok jótékony hatást gyakorolnak testünkre és szellemünkre. Mindenféle bűntudat nélkül fogyaszthatjuk őket, még az ínycsiklandozó desszerteket is! A szerzőről A könyveivel a New York Times sikerlistájának élén álló Julie Morris szakács, író, oktató és a növényalapú élelmiszerek és szupertáplálékok szószólója. A Los Angelesben élő Julie sokat utazik, hogy megossza a táplálkozástanban megszerzett értékes tudását. A The Wall Street Journal, a GQ és a Women’s Health Magazine, valamint számos gasztronómiai cikk idézte gondolatait. Több SUPERFOODdal foglalkozó könyvet írt, az ezekben megtalálható receptek és táplálkozási tippek könnyen megvalósítható és jól követhető, egészséges életmódot ajánlanak.

Paraméterek

Kiadó Édesvíz Kiadó
Oldalak száma 232
Kötés papír / puha kötés
Súly 853 gr
ISBN 2310001866139
Kiadás éve 2016

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!