Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

az Ország Boltja verseny 2022

     

Bernhard Gahm: Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldalasig

Ár:
2.800 Ft (2.667 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerző: Bernhard Gahm
Szerezhető hűségpontok: 29
Elérhetőség: 5 db raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Várható szállítás: 2022. december 14.

Szállítási idő/Ár

Szállítással Kapcsolatos Infó Árral Kapcsolatos Infó

Várható Szállítási idő:

2-6 munkanap!

A fekete színű ár:

A könyvre nyomtatott ár

A piros színű ár:

Online ár.

 

Menny.:db

Leírás

Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról – a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük.A gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt, sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk.Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk Sziget Könyvkiadó Szakácskönyv 124 oldal Kötés: puhatáblás ISBN: 9786155178214 Szerző: Bernhard Gahm

Paraméterek

Sziget Könyvkiadó
Szakácskönyv
124 oldal
Kötés puhatáblás
ISBN 9786155178214
Szerző Bernhard Gahm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: Bernhard Gahm, Könyv, Szakácskönyv